← terug naar overzicht

Vacature - Chef Werkplaats

Chef Werkplaats

Ben jij een werktuigbouwkundige die een uitdaging zoekt in enerzijds de assemblage van grote stoomketels en anderzijds het in goede banen leiden van het onderhoud van de verhuurvloot? Wil jij een team van ca. 12 mensen aansturen en tegelijkertijd nauw betrokken zijn bij de techniek? Dan is de rol van Chef Werkplaats echt iets voor jou!

Eco Steam and Heating Solutions uit Tilburg verhuurt en verkoopt stoom- en warmwaterketels. Sinds mei 2021 maken wij deel uit van Atlas Copco Groep, de marktleider in Europa als het gaat om tijdelijke industriële stoom- en warmtevoorzieningen. Verder is Atlas Copco gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke perslucht-, stikstof- en stroomoplossingen voor industriële klanten in Europa. Werken bij Eco is dus werken binnen een Europese marktleider met de cultuur, waarden en saamhorigheid van een familiebedrijf.


Functieomschrijving

De Chef Werkplaats is verantwoordelijk voor de assemblage van nieuwe ketels en het technische onderhoud van de verhuurvloot. De huurketels van Eco worden door onze klanten uit heel Europa sterk gewaardeerd om de hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit bereiken wij met het doorvoeren van continue verbeteringen en innovaties. Zo blijven wij tot de top van de Europese markt behoren.

 

Onze ruime werkplaats van 2.400 m2 geeft je letterlijk en figuurlijk alle ruimte en mogelijkheden om deze rol tot een succes te maken. Zo heb je een drietal bovenloop kranen die tot wel 80 ton kunnen hijsen! We hebben dergelijke kranen echt nodig, want onze ketels zijn geen kleine jongens. Ze behoren namelijk tot de allergrootse mobiele stoomketels van Europa. Daarom zoeken wij nu een meewerkend voorman die samen met de top apparatuur en de gedreven collega’s ons nog verder brengt in techniek en klanttevredenheid.

 

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

·       Je trekt de kar bij de engineering en het samenbouwen van de huurketelinstallaties en bijkomende accessoires;

·       Je bent betrokken bij de onderhandelingen en het inkopen van onderdelen;

·       Je bent het vaste aanspreekpunt voor toeleveranciers (denk hierbij aan branders, ketels, ventilatoren, pompen, behuizingen en staal constructies);

·       Je stuurt als (meewerkend) voorman het team en onderaannemers aan van ca. 12 mensen;

·       Je beheert de planning en onderhoudt contacten met de keuringsinstanties;

·       En als de huurketels in gebruik zijn, dan ben jij verantwoordelijk voor de reparaties (onder keur) en groot technisch onderhoud aan deze huurketels.

 

Profiel

Je bent een techneut (werktuigbouwkunde en/of constructie) met gevoel voor de mens. Je beschikt over leidinggevende ervaring als voorman of hebt reeds ervaring als teamleader of chefwerkplaats. Hoewel je misschien nog niet alles van stoom en warmte weet, heb je de interesse om je te verdiepen in deze “oer” techniek. Bij ons komen werktuigbouwkunde en hightech samen in een oplossing die essentieel is voor de voedsel- en procesindustie van Europa. Als persoon ben je continu op zoek naar operationele en efficiëntie kwaliteitsverbeteringen. Je bent flexibel, kan prioriteiten stellen in je werk en kan vlot de nodige administratie verwerken. Tot slot blijft veiligheid bij jou prioriteit nummer één.

Je bent bekend met het lezen van CAD- en 3D-tekeningen en bent bekwaam op het gebied van lasmethodes, constructies en verbindingstechnieken.

 

Persoonlijkheid

·       Je motiveert, activeert en stimuleert je collega’s om het beste uit zichzelf te halen op een coachende manier. Je bent duidelijk in je communicatie en waar de “ruimtes” liggen.

·       Een klantgericht persoon die de behoeften van interne en externe klanten begrijpt en ernaar streeft verwachtingen te vervullen of te overtreffen.

 

Wij bieden

·       Een verantwoordelijke baan op een gezellige werkplek aan de rand van Tilburg. Je werk wordt beloond met een salaris dat past bij de verantwoordelijkheden van de rol. Uiteraard voorzien wij de nodige interne- en externe opleidingen zodat jij het beste uit deze rol kan halen.

·       Omdat de huidige chefwerkplaats eind 2022 met pensioen gaat, hebben we de gelegenheid je inhoudelijk grondig in te werken en goed te laten landen in ons bedrijf.

 

Over Eco

Voor een algemene indruk van ons bedrijf kan je ook onze bedrijfsvideo bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=bU57PGtATCg&t=43s

 

Reageren:

Stuur je reactie meteen in via de sollicitatieknop. Eerst meer informatie, neem contact op met Ellen Mahieu op nummer 013-5839440.

Solliciteren